13-B1-Exam-Listening

Listen to the recording twice. Please, make sure that after the first listening you stop the recording and click the play button again. While listening, answer the questions. Choose the correct answer. There is always only one correct answer. You have 10 minutes to do so. 
1
What did the author do after he left his car?
2
Out of the corner of his eye the author saw an old man step ...
3
Why do you think the old man fell over?
4
As he tried to get up off the floor, what was the old man doing?
5
As a result of falling, what injuries did the old man have?
6
Why was the old man in a hurry to get to his car?
7
When the author said that he would buy a new ticket, what did the old man do?
8
Where was the car park?
9
What was the Parking Attendant's reaction?
10
According to the story ...
Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich Eng-Lan SK s.r.o, so sídlom Hrable 49/426, 976 57, Michalová, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel sro: Vložka číslo:  23640/S3 (ďalej tiež ako "vydavateľ" alebo "Eng-Lan, s.r.o"). Akékoľvek použitie častí alebo celku, najmä rozmnožovanie a šírenie textov, fotografií či grafov akýmkoľvek mechanickým alebo elektronickým spôsobom v slovenskom a anglickom jazyku bez predchádzajúceho písomného povolenia vydavateľa je zakázané.

Autor článku zverejneného na webových stránkach www.englan.sk alebo informačnom prostriedku ako takom, si v zastúpení vydavateľom, ako jediným oprávneným zástupcom autora, vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie a na verejný prenos článkov označených "© Autorské práva vyhradené", ako aj na verejné rozširovanie rozmnoženiny týchto článkov v zmysle § 33 ods. 1 písm. a) a d) zákona č.618/2003 Z.z. Autorského zákona.
Go to top