Počúvajte a doplňte slová v tejto pesničke, po klinknutí “OK” sa vstup skontroluje. Ak určitým spojeniam a frázam nerozumiete, kliknite na "Forum" a zistite, či už niekto na túto otázku odpovedal, prípadne sa opýtajte Mika v angličtine.


I'm sure

 

 
The winter's , in the parks the trees are all
 
The days so and the sun doesn't to care
 
Late out of , such a tired in the sky
 
Another year done and the corner my
 
 
Chorus
 
And do you the same 
As you did that night
When you saw me there on the ?
Coz I feel the
And your face
Never me once and I'm sure 
I wasn't
 
 
You your hands, coz you think that they've old
You up warm, coz you always feel the
 
I touch your
It's still gold, well maybe, a of grey
The years take , but we wouldn't have it any other
 
 
Chorus
 
 
We the days, the times through tears and joy
 
Think of how it was, the girl the boy
There's not too much, that I would want to
Given one last , well I'd do it all again
 
 
 
Chorus
 

Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich Eng-Lan SK s.r.o, so sídlom Hrable 49/426, 976 57, Michalová, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel sro: Vložka číslo:  23640/S3 (ďalej tiež ako "vydavateľ" alebo "Eng-Lan, s.r.o"). Akékoľvek použitie častí alebo celku, najmä rozmnožovanie a šírenie textov, fotografií či grafov akýmkoľvek mechanickým alebo elektronickým spôsobom v slovenskom a anglickom jazyku bez predchádzajúceho písomného povolenia vydavateľa je zakázané.

Autor článku zverejneného na webových stránkach www.englan.sk alebo informačnom prostriedku ako takom, si v zastúpení vydavateľom, ako jediným oprávneným zástupcom autora, vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie a na verejný prenos článkov označených "© Autorské práva vyhradené", ako aj na verejné rozširovanie rozmnoženiny týchto článkov v zmysle § 33 ods. 1 písm. a) a d) zákona č.618/2003 Z.z. Autorského zákona.
Go to top