Počúvajte a doplňte slová v tejto pesničke, po klinknutí “OK” sa vstup skontroluje. Ak určitým spojeniam a frázam nerozumiete, kliknite na "Forum" a zistite, či už niekto na túto otázku odpovedal, prípadne sa opýtajte Mika v angličtine.


Sunday feeling song


 
It's just a sunny, sunday, fun day feeling song 
There’s nothing bad to say in fact I’m strong
I’m not that I feel this way,
In fact it's good for me I’d really like to
 
I love the way the sun down to meet the sea, 
I love the way your arms out, reach out to me
It’s not important yeh what , yesterday
Because it's a time to smile, smile your away
 
Sometimes it seems like we are on knives,
We don't know what’s around the of our lives
The way the world lays there heavy on your mind,
But for today I will have in humankind
 
I love the way the touch, touch the skies
I love the way you your clear, your clear green eyes
It’s not yeh what happened, yesterday,
Because it’s a time to smile, smile your away
 
 
 
 
 
 
  
 

Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich Eng-Lan SK s.r.o, so sídlom Hrable 49/426, 976 57, Michalová, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel sro: Vložka číslo:  23640/S3 (ďalej tiež ako "vydavateľ" alebo "Eng-Lan, s.r.o"). Akékoľvek použitie častí alebo celku, najmä rozmnožovanie a šírenie textov, fotografií či grafov akýmkoľvek mechanickým alebo elektronickým spôsobom v slovenskom a anglickom jazyku bez predchádzajúceho písomného povolenia vydavateľa je zakázané.

Autor článku zverejneného na webových stránkach www.englan.sk alebo informačnom prostriedku ako takom, si v zastúpení vydavateľom, ako jediným oprávneným zástupcom autora, vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie a na verejný prenos článkov označených "© Autorské práva vyhradené", ako aj na verejné rozširovanie rozmnoženiny týchto článkov v zmysle § 33 ods. 1 písm. a) a d) zákona č.618/2003 Z.z. Autorského zákona.
Go to top